Contact
Firese Romania

Mentenanta sisteme de detectie si alarmare în caz de incendiu

Descopera mai mult

Mentenanta sisteme de detectie si alarmare în caz de incendiu

Mentenața/Reparatii Sisteme de detectie si alarmare a incendiilor

Exemple de astfel de echipamente: Butoane de alarmare, Detectoare de fum, Sirene interioare și exterioare (autoalimentate sau nu), Indicatoare luminoase de evacuare, Indicatoare profesionale de evacuare (pe suport PVC, cu protectie UV și împotriva degradării), etc. 

Fire&Rescue Services realizează serviciile de verificare, mentenanță și revizie tehnică  a tuturor tipurilor de sisteme de detecție și alarmare în caz de incendiu, la nivel national. Mentenanța și revizia tehnică a acestor sisteme se realizează de către experți în domeniu (ingineri sau technicieni), în conformitate cu checklist-uri europene standard, dar și în functie de criteriile specificate de producătorul instalației. 

În cazul în care, pe lângă mentenanța și revizia tehnică efectuată, instalația necesită reparații, compania noastră oferă atât piese de schimb , cât și unități complete de înlocuire (care respectă cele mai înalte standarde de calitate și au certificate europene valide) la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

AVANTAJELE NOASTRE

Firese Romania

Instalațiile de detecție și semnalizare a incendiilor au rolul

Instalațiile de detecție și semnalizare a incendiilor au rolul de a asigura siguranța în situațiile de urgeță, deoarece  detectează, dau posibilitatea de intervenție în timp util, sau chiar previn incendiile, pe lângă funcția de semnalizare a ieșirilor de urgență.

Echiparea construcțiilor cu astfel de instalații se face în funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu și destinația clădirii, în conformitate cu normele legislative în vigoare și analiza expertului în domeniu.

Stiati ca ?

Doar in 2015, am asigurat mentenanta a peste  10.000 de detectoare de fum,  1.000 de panouri de comanda si 2000 de sirene de incendiu. Daca le-ai porni pe toate la un loc, acestea ar suna la fel de tare ca doua concerte rock in aer liber.

Instalatiile de detectie si alarmare a incendiilor trebuie sa asigure non-stop, 365 de zile pe an urmatoarele:

  • Detectarea incendiilor în spațiile comune, în căile de ventilație, dar și în spațiile auxiliare și în încăperile în care incendiul nu poate fi observat în timp util;

  • Aunțarea incendiului în mod automat sau manual;

  • Alarmarea echipelor de serviciu care trebuie să asigure prima intervenție și evacuarea civililor conform planurilor de acțiune;

  • Avertizarea civililor din clădire asupra pericolului și informarea lor pentru evitarea stării de panică și părăsirea în siguranță a construcției;

  • Integrarea și acționarea unui sistem de limitare și stingere a incendiilor;

FORMULAR CONTACT

Completeaza informatiile tale si un specialist Firese te va contacta in cel mai scurt timp pentru a raspunde la solicitarea ta. Suntem pregatiti pentru orice provocare

    SERVICIILE NOASTRE

    Am pus tot timpul calitatea serviciilor pe primul loc, nu am facut promisiuni pe care sa nu le putem indeplini.