Contact
Fire & Rescue Services

Mentenanta sistemelor de evacuare a fumului

Descopera mai mult

Mentenanta sistemelor de evacuare a fumului

Mentenata/Reparatii Sisteme de evacuare a fumului

Exemple de astfel de echipamente: Trape de evacuare a fumului, Trape verticale de evacuare a fumului, Ventilatoare de evacuare a fumului, Sisteme pasive de evacuare a fumului, Geamuri electrice comandate de la distanță, etc.

Fire&Rescue Services realizează serviciile de verificare, mentenanță și revizie tehnică  a tuturor tipurilor de sisteme de evacuare a fumului, la nivel national.

Mentenanța și revizia tehnică a acestor sisteme se realizează de către un expert în domeniu (inginer sau technician) în conformitate cu checklist-uri europene standard, dar și în funcție de criterii specificate de producătorul instalației .

În cazul în care, pe lângă mentenanța și revizia tehnică efectuată, instalația necesită reparații, compania noastră ofera atât piese de schimb, cât și unități complete de înlocuire (ambele respectând cele mai înalte standarde de calitate și având certificate europene valide), la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

AVANTAJELE NOASTRE

Firese Romania

Instalatiile de limitare si stingere a incendiilor au rolul

Instalațiile și sistemele de evacuare a fumului au rolul de evacua fumul rezultat în urma unui incendiu fără să producă extinderea acestuia.

Echiparea construcțiilor cu astfel de instalații se face în funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu și destinația clădirii, în conformitate cu normele legislative în vigoare și analiza expertului în domeniu.

Stiati ca ?

Doar in 2015, am asigurat mentenanta a peste  4.000 de sisteme de evacuare a fumului. Daca ai pune toate aceste sisteme la un loc, ar acoperi un zgarie-nori.

Instalatiile de evacuare a fumului trebuie sa asigure non-stop, 365 de zile pe an urmatoarele:

  • Păstrarea căilor de evacuare libere și permiterea civililor să părăseasca clădirea în siguranță;

  • Permiterea echipelor de intervenție să acționeze prin fomarea unui ,,strat” lipsit de fum;

  • Reducerea ratei de extindere a incendiilor;

  • Reducerea daunelor aduse construcției prin limitarea căldurii și a volumului de fum ce rămân prinse înăuntru;

FORMULAR CONTACT

Completeaza informatiile tale si un specialist Firese te va contacta in cel mai scurt timp pentru a raspunde la solicitarea ta. Suntem pregatiti pentru orice provocare

    SERVICIILE NOASTRE

    Am pus tot timpul calitatea serviciilor pe primul loc, nu am facut promisiuni pe care sa nu le putem indeplini.