Contact
Firese Romania

Închiriere/Vanzare Autospeciale de Pompieri

Descopera mai mult

Închiriere/Vanzare Autospeciale de Pompieri

Închiriere/Vanzare Autospeciale de Pompieri

Fire&Rescue Services comercializează sau oferă servicii de închiriere a 16 autospeciale de pompieri.

În funcție de necesitățile dumneavoastră puteți alege să achizitionați o autospecială de pompieri sau de ce nu, să o închiriați pentru o perioadă de timp dorită.

În acest fel puteti alege oferta de preț avantajoasă și personalizată pentru nevoile dumneavoastră.

 

Stiati ca ?

Doar in 2015, autospecialele inchiriate de noi au asigurat protectia impotriva incendiilor in cadrul a peste 60 de evenimente publice.

AVANTAJELE NOASTRE

Firese Romania

Autospeciale

Toate autospecialele dețin documentele necesare conform prevederilor legale și li se asigură funcționarea în parametri maximi pe toata perioadă închirierii, prin teste și revizii tehnice periodice.

Acestea sunt selecționate astfel încât specificațiile lor să le asigure capacitatea de stingere a incendiilor în orice incident ce ar putea avea loc în cadrul societății dumneavoastră.

Dotările tehnice, respectiv accesoriile și echipamentele prezente pe autospeciala de pompieri sunt în conformitate cu inventarul dat de normele legislative în vigoare.

În cazul închirierii unei autospeciale de pompieri, costurile testelor periodice, reviziilor tehnice și a reparațiilor sunt suportate de către compania noastră.

FORMULAR CONTACT

Completeaza informatiile tale si un specialist Firese te va contacta in cel mai scurt timp pentru a raspunde la solicitarea ta. Suntem pregatiti pentru orice provocare

    SERVICIILE NOASTRE

    Am pus tot timpul calitatea serviciilor pe primul loc, nu am facut promisiuni pe care sa nu le putem indeplini.