Contact
Firese Romania

Mentenanta sisteme de limitare si stingere a incendiilor

Descopera mai mult

Mentenanta sisteme de limitare si stingere a incendiilor

Mentenata Sisteme de limitare si stingere a incendiilor

Exemple de astfel de echipamente: Hidranți interiori și exteriori (portativi sau ficși, subterani sau de suprafata), Sprinklere sau Pulverizatoare, Sprinklere deschise (drencere), Grupuri Pompare, Uși anti-foc, Instalații de stingere a incendiilor cu gaz inert, etc.

Fire&Rescue Services realizeaza serviciile de verificare, mentenanță și revizie tehnică  a tuturor tipurilor de sisteme de limitare si stingere a incendiilor, la nivel national.

Mentenanța și revizia tehnică a acestor sisteme este facuta de către un expert în domeniu (inginer sau technician) în conformitate cu checklist-uri europene standard, dar și în funcție de criterii specificate de către producătorul instalației.

În cazul în care, pe lângă mentenanța și revizia tehnică efectuată, instalația necesită reparații, compania noastră oferă atat piese de schimb, cât si unități  complete de înlocuire (ambele respectând cele mai înalte standarde de calitate și având certificate europene valide), la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

AVANTAJELE NOASTRE

Firese Romania

Instalatiile de limitare si stingere a incendiilor au rolul

Instalațiile de limitare și stingere a incendiilor au rolul de a asigura siguranța în situațiile de urgență, deoarece pot preveni sau chiar stinge incendiile, dând în același timp posibilitatea de intervenție în timp util, salvându-vă viața și proprietatea.

Echiparea construcțiilor cu astfel de instalații se face în funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu și destinația clădirii, în conformitate cu normele legislative în vigoare și analiza expertului în domeniu.

 

Stiati ca ?

Doar in 2015, am asigurat mentenanta a peste 5000 de sisteme de limitare si stingere a incendiilor la nivel national. Daca ai porni aceste sisteme in acelasi timp, ai umple un bazin olimpic intr-o secunda.

Instalatiile de limitare si stingere a incendiilor trebuie sa asigure in orice moment urmatoarele:

  • Acționarea la activarea de către un sistem de detecție automată a incendiilor sau cu butoane de  acționare manuale;

  • Funcționarea continuă și stabilă pentru un anumit interval de timp (în timpul unui incendiu);

  • Stingerea completă sau limitarea focului și împiedicarea sau încetinirea propagării și extinderii acestuia;

  • Permiterea persoanelor să părăsească clădirea în siguranță și a echipelor de intervenție să intervină în timp util;

  • Salvarea sau reducerea gradului de deteriorare a construcției;

FORMULAR CONTACT

Completeaza informatiile tale si un specialist Firese te va contacta in cel mai scurt timp pentru a raspunde la solicitarea ta. Suntem pregatiti pentru orice provocare

    SERVICIILE NOASTRE

    Am pus tot timpul calitatea serviciilor pe primul loc, nu am facut promisiuni pe care sa nu le putem indeplini.