Contact
Firese Romania

Evaluare Risc incendiu, Consultanta si Realizare documentatie

Descopera mai mult

Evaluare risc de incendiu, consultanta si realizare documentatie

Fire&Rescue Services oferă servicii de evaluare a riscului de incendiu, consultanta si realizarea documentatiei necesare.

Evaluare Risc incendiu, Consultanta si Realizare documentatie

Fire&Rescue Services oferă servicii de evaluare a riscului de incendiu, consultanta si realizarea documentatiei necesare.

Aceste servicii sunt realizate de către experți în domeniu, în strictă conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu standardele europene.

 

Stiati ca ?

Doar in 2015, expertii nostri au realizat peste 300 de scenarii de securitate la incendii, la nivel national.

AVANTAJELE NOASTRE

Firese Romania

Evaluarea riscului de incendiu

Evaluarea riscului de incendiu reprezintă procesul de estimare și cuantificare a riscului asociat unui sistem, denumit risc de incendiu existent, determinat pe baza probabilității de producere a incendiului și a consecințelor evenimentului respectiv, precum și de comparare a acestuia cu un nivel limită prestabilit, denumit risc de incendiu acceptat.

Incendiile sunt sursa unor accidente grave sau mortale, a unor daune materiale costisitoare și chiar a prăbușirii unor clădiri. Misiunea noastră este de a ne proteja clienții, prin produsele și serviciile de cea mai înaltă calitate oferite, de consecințele evenimentelor nedorite ce pot apărea ca urmare a nerespectării întocmai a legislației PSI.

Firese Romania

Scenariul de securitate la incendiu

Scenariul de securitate la incendiu este parte integrantă a documentației tehnice a construcțiilor, instalațiilor sau amenajărilor și sintetizează regulile și măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin documentațiile tehnice de proiectare. Prin intermediul lui sunt estimate condițiile tehnice ce trebuie asigurate și acțiunile ce trebuie întreprinse în caz de incendiu pentru a fi îndeplinită cerința esențială, securitatea la incendiu.

Acesta se elaborează în mod obligatoriu pentru categoriile de construcții, instalații și amenajări stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 1.739/2006 pentru aprobarea categoriilor de construcții și amenajări care se supun avizării și/sau autorizării privind securitatea la incendiu.

Scenariul de securitate la incendiu se poate executa la cererea proprietarului sau a beneficiarului și pentru alte categorii de construcții, instalații și amenajări decât cele stabilite prin lege, pentru evaluarea riscului de incendiu ori pentru stabilirea unor măsuri de optimizare a protecției la incendiu.

FORMULAR CONTACT

Completeaza informatiile tale si un specialist Firese te va contacta in cel mai scurt timp pentru a raspunde la solicitarea ta. Suntem pregatiti pentru orice provocare

    SERVICIILE NOASTRE

    Am pus tot timpul calitatea serviciilor pe primul loc, nu am facut promisiuni pe care sa nu le putem indeplini.