Contact
Firese Romania

NOUTATI

Descopera mai mult
COMNORD DEVELOPMENT

Noutati SPSU: echipamente de lucru si autospeciale

Angajari masive la ISU. Se cauta 1.400 de pompieri: „Daca ai o conditie fizica buna si nu ti-e frica de întuneric si de înaltime”

1.356 de posturi vacante de servant vor fi ocupate de candidații cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, iar restul de 44 de locuri din cadrul formațiunii de pază vor fi recrutați candidați cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani.

„Dacă ai o condiție fizică foarte bună și nu ți-e frică de întuneric și nici de înălțime, ai toate șansele să te numeri printre cei angajați Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune dosarele de recrutare, în volum complet, la adresa de e-mail a unității de recrutare (inspectoratele pentru situații de urgență județene/București-Ilfov sau alte unități subordonate IGSU). În acest sens, pentru a consulta anunțul de concurs, urmăriți site-urile inspectoratelor pentru situații de urgență și al inspectoratului general, secțiunea CARIERĂ.

Pregătirea necesară ocupantului postului este învățământul general obligatoriu. ATENȚIE! Învățământul general obligatoriu cuprinde învățământul primar (clasa pregătitoare și clasele I-IV), învățământul gimnazial (clasele V-VIII) și primii 2 ani ai învățământului secundar superior (clasele IX-X din cadrul învățământului liceal sau primii 2 ani din cadrul învățământului profesional)”, se arată într-un anunţ al IGSU.

Inapoi la articole
News

PSI inseamna mai mult

Descopera ultimele noutati legate de protectia impotriva incendiilor si ajuta-ne sa facem PSI pe intelesul tututor

Absolute Reports® – Global Porable Fire Extinguishers Market

Technologies That Will Transform Industrial Fire Fighting in 2022 – Technology – Industrial Fire World

Vezi mai mult