Contact
Firese Romania

NOUTATI

Descopera mai mult
COMNORD DEVELOPMENT

Absolute Reports® – Global Porable Fire Extinguishers Market

Extinctorul este un dispozitiv activ de protecție împotriva incendiilor utilizat pentru stingerea sau controlul incendiilor mici, adesea în situații de urgență. Sunt utilizate diferite tipuri de agenți de stingere pentru a trata diferite clase de incendiu. Există multe tipuri de agenți de stingere, cum ar fi apa, spuma, dioxidul de carbon, substanțele chimice uscate etc.


Analiza pieței și perspective: piața globală a stingătoarelor de incendiu


Datorită pandemiei COVID-19, dimensiunea pieței globale a stingătoarelor de incendiu este estimată la 2793,7 milioane USD în 2022 și este prognozată la o dimensiune reajustată de 3258,8 milioane USD până în 2028, cu un CAGR de 2,6% în perioada de revizuire. Luând în considerare pe deplin schimbarea economică cauzată de această criză de sănătate, substanța chimică uscată, reprezentând % din piața globală a stingătoarelor de incendiu în 2021, se estimează că va avea o valoare de milioane de dolari până în 2028, crescând la un procent CAGR revizuit în perioada post-COVID-19. În timp ce segmentul rezidențial este modificat la un % CAGR pe parcursul acestei perioade de prognoză.
Printre jucătorii cheie la nivel mondial se numără UTC, Tyco Fire Protection, Minimax etc. Primii trei producători la nivel mondial dețin o cotă de peste 10%.


China este cea mai mare piață, cu o cotă de peste 30%, urmată de Europa și Asia-Pacific Altele, ambele dețin o cotă de aproximativ 40%.

Din punct de vedere al produsului, Dry Chemical este cel mai mare segment, cu o pondere de circa 60%. Iar din punct de vedere al aplicației, cea mai mare aplicație este Utilizarea Comercială, urmată de Utilizarea Industrială, Utilizarea rezidențială.


În ceea ce privește producția, acest raport cercetează capacitatea extinctoarelor, producția, rata de creștere, cota de piață de către producători și de regiune (la nivel de regiune și la nivel de țară), din 2017 până în 2022 și prognoza până în 2028.


În ceea ce privește vânzările, acest raport se concentrează pe vânzările de stingătoare de incendiu în funcție de regiune (la nivel de regiune și la nivel de țară), de companie, de tip și de aplicație. din 2017 până în 2022 și prognoză până în 2028.


Domeniul de aplicare și segmentul global al extinctoarelor de incendiu


Piața extinctoarelor de incendiu este segmentată în funcție de tip și de aplicație. Jucătorii, părțile interesate și alți participanți de pe piața globală a stingătoarelor de incendiu vor putea câștiga avantajul pe măsură ce folosesc raportul ca o resursă puternică. Analiza segmentară se concentrează pe capacitatea de producție, veniturile și prognoza pe Tip și pe Aplicație pentru perioada 2017-2028.

Inapoi la articole
News

PSI inseamna mai mult

Descopera ultimele noutati legate de protectia impotriva incendiilor si ajuta-ne sa facem PSI pe intelesul tututor

Technologies That Will Transform Industrial Fire Fighting in 2022 – Technology – Industrial Fire World

Noutati SPSU: echipamente de lucru si autospeciale

Vezi mai mult